Directeur Dashan Sloot (foto) van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) vertrekt om per 1 januari haar eigen bedrijf te stichten. Zij was 21 jaar bij de OA, waarvan de laatste tien als directeur.

Sloot zet zich in de markt als ‘programmadirecteur’ en dagvoorzitter.

Uitdaging

Voor de OA betekent het dat de vereniging op zoek moet naar een nieuwe directeur. Iemand die net zoveel passie heeft voor de OA als zij, voegt voorzitter Rob van den Helder er aan toe. Sloot meldt, zoals gebruikelijk bij het afscheid van een baan, aan ‘een nieuwe uitdaging’ toe te zijn. Bij de OA was zij eerst communicatie- en relatiemanager, om bij het door het bestuur gedwongen ontslag van de vorige directeur door te stoten naar die functie.

Talenten

Volgens Van den Helder resten haar daarin nog vier maanden, waarin zij zich evenzeer zal  inzetten voor de vereniging als zij altijd deed. Zelf laat Darshan Sloot weten dat zij altijd heeft ingezet voor de belangen van de ondernemers in Amstelveen en om de OA ‘op de kaart te zetten’.

“Vooral tijdens de coronaperiode heb ik mijn talenten ontdekt als initiator, ontwikkelaar en dagvoorzitter van programma’s en evenementen”, zegt Sloot, die economie studeerde aan de UVA. “Ik ben toe aan een nieuwe stap, meer persoonlijke groei.”

Gemeente

Ook bij de gemeente vertrekt iemand die (komt ie weer) een nieuwe uitdaging zoekt. Daar gaat Cherilyn Mets weg als ‘coördinator projectcommunicatie’. Nadat zij eerst woordvoerder was voor wethouder Herbert Raat, speelde zij de laatste jaren een rol als coördinator van het ‘belevingscentrum’ Amstelveen Inzicht aan het Stadsplein waar in samenwerking met Rijkswaterstaat informatie wordt gegeven over de plannen rond de A9 en het Stadsplein. Mets heeft acht jaar bij de gemeente gewerkt. Zij wordt per 1 september communicatieadviseur bij de Luchtverkeersleiding Nederland. Bij de gemeente wordt haar werk overgenomen door Emily van Aken, die daar al werkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.