Een Jeugd Ontmoetingsplek (JOP) aan de Kalkbranderij moet volgens de gemeente verplaats worden, omdat op het terrein nu huisvesting voor 

vluchtelingen komt.

De JOP ligt in Bovenkerk naast het Regionaal Opleidingscentrum (ROC).

 Afstand

De gemeente wil dat inwoners meedenken over een plaats waar de JOP heen kan, zegt zij. De nieuwe locatie moet tenminste 150 meter afstand van bewoning liggen en goed bereikbaar zijn, zowel per auto en scooter of fiets als lopend, voegt zij er aan toe.

1 REACTIE

  1. Is er nou nergens een afgedankte loods of leegstaande boerderij die gebruikt kan worden door de jeugd om te chillen? Die JOP’s zijn gewoon armzalig en zielig voor zo’n rijke gemeente als Amstelveen. Je vraagt dan om ellende van rondhangende jeugd. Of koppel het aan een buurthuis op zo’n manier dat jongeren en andere groepen die gebruik maken van een buurthuis elkaar niet in de weg zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.