Net als de cursus voor partners van dementerenden is ook de gespreksgroep voor Mantelzorgers ‘Levend Verlies’, die woensdag 13 september start om 10.00 uur uitsluitend te volgen in kantooruren. Wie dan moet werken (of mantelzorgen) heeft weer pech gehad.

De praatgroep is er ook op 20 en 27 september, steeds van 10.00 tot 12.00 uur op het kantoor van de organisatie Mantelzorg & Meer aan de Dr. Willem Dreesweg 2.

Verlies

De praatgroep is voor mantelzorgers die wonen in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel. De organisatie gaat er vanuit dat men door met dementie te maken te krijgen iemand eigenlijk levend verliest. Eigenlijk is het rouw om iemand die leeft. “Een ouder met dementie bijvoorbeeld of een partner met een beroerte waardoor die een andere persoon is dan voorheen”, zegt M&M.

Inhoud

In de gespreksgroep deelt men zijn of haar ervaringen met anderen, die ook zorgen voor een partner, ouder of kind, die ineens of steeds een beetje meer gezondheid inlevert. De consulent begeleidt het gesprek en geeft inzicht, informatie en tips. Aanmelden kan via het formulier op mantelzorgenmeer.nl, een mail naar info@mantelzorgenmeer.nl of bellen met 020 5127250.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.