Onder het motto ‘Cobra Pakt Uit!’ kunnen bezoekers van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli in het Cobra Museum weer meedoen aan diverse activiteiten. Die houden allemaal verband met de tentoonstellingen die er nu zijn: Grenzeloos en vrij. Van Appel tot Basquiat en De andere Picasso. Terug naar de bron.

Ter gelegenheid van de 75e verjaardag van de internationale Cobra-beweging (1948 – 1951) is er zaterdag 29 juli tussen 14.30 en 16.30 uur livemuziek van de jonge singer-songwriters Avinash (foto) en Zach Steiner in het café van het Cobra Museum.

Voorleesmiddag

Zondag 30 juli van 13.00-15.00 uur houdt het Cobra Museum in samenwerking met Bibliotheek Amstelland een voorleesmiddag. Allon en Hannah van de Bibliotheek Amstelland lezen dan voor uit verschillende boeken, waaronder “Dit is voor jou” van Sanne te Loo, “De Walvis wilde meer” van Rachel Bright en “Bob maakt kunst” van Marion Deuchars. Er wordt verschillende keren per uur voor kinderen van vier jaar en ouder voorgelezen. De activiteit is gratis, exclusief museumentree.

 Rondleidingen

Voor degenen die meer willen weten over de kunstwerken in de tentoonstelling Grenzeloos en vrij, worden er instaprondleidingen aangeboden van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli om 14.00 en 15.00 uur. Een ervaren museumdocent neemt de bezoekers daarvoor mee, waarbij de verhalen achter de kunstwerken worden onthuld. De rondleiding duurt een half uur en is gratis, exclusief museumentree.

Voor meer informatie: www.cobra-museum.nl of 020-5475050.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.