Komend weekend (van 14 tot 17 juli) is oprit van de A9 naar het Stadshart, richting Schiphol / Haarlem, dicht. De A9 richting Schiphol / Haarlem is in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli afgesloten.

Van 14 tot 17 juli verplaatst VeenIX de oprit Stadshart, richting in de richting Schiphol  / Haarlem, om ruimte te maken voor de bouw van de noordelijke bak van de verdiepte ligging.

Diverse afsluitingen

Daar zijn dus diverse afsluitingen voor nodig. Oprit 5 Amstelveen-Stadshart richting Schiphol is afgesloten: Van donderdag 13 juli 23.00 uur tot vrijdag 14 juli 5.00 uur en van vrijdag 14 juli 20.00 uur tot maandag 17 juli 5.00 uur.

Verkeer in de richting van Schiphol / Haarlem kan gebruik maken van oprit 5 richting Amsterdam  / Utrecht (zuidkant van de A9) en vervolgens keren bij aansluiting 4 Ouderkerk aan de Amstel, met uitzondering van zondagnacht.

De noordelijke rijbaan van de A9 is dicht vanaf knooppunt Holendrecht tot en met afrit 6 (Aalsmeer) van zaterdag op zondagnacht (15 en 16 juli) van 1.00 uur tot 09.00 uur. Verkeer komende uit Amstelveen in de richting van Schiphol / Haarlem, kan gebruik maken van oprit 5 richting Amsterdam (zuidkant van de A9), de A2 en de A10. Verkeer uit de richting Amsterdam / Utrecht richting Schiphol / Haarlem, wordt omgeleid via de A2 en de A10. Lokaal verkeer wordt tijdens de nachtafsluiting met gele borden omgeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.