Alleen in het VVD-blad Amstelveenz stond dat oud-burgemeester van Amstelveen (tegenwoordig van Den Haag) Jan van Zanen naar de stad is gekomen voor een terugblik op het fractievoorzitterschap van Kees Noomen (uiterst rechts op de foto). Van Zanen was ooit voorzitter van de landelijke VVD en is ereburger van Amstelveen.

Noomen zwaaide na dertien jaar onlangs af als VVD-fractievoorzitter., al is hij wel raadslid gebleven.

Diner

Uit het feit dat, volgens het blad, Noomen zelf mensen had uitgenodigd met wie hij de afgelopen dertien jaar heel veel samenwerkte, blijkt dat hij geen van de contact had met de media, behalve het door een vorige VVD Amstelveen-voorzitter Claudio Mancinelli uitgegeven AmstelveenZ.

Volgens dat blad sprak Van Zanen bij een diner in restaurant Buenos Aires in de Dorpsstraat zijn waardering uit voor de ondernemer en politicus Noomen al vond hij ook dat Noomen in de gemeenteraad soms wel erg direct kon zijn. Aan het diner spraken volgens (thans) burgemeester Tjapko Poppens en Mancinelli.

7 REACTIES

    • Mogen lezers niet beoordelen of ‘nieuws’ relevant en interesssnt is? Mogen zij zich ook niet afvragen welk belang de publicist erbij heeft? Eigenlijk mogen wij helemaal niets, behalve slikken en stikken.

  1. Wat leuk dat u toch reclame maakt voor de VVD, terwijl u niet eens uitgenodigd was. De VVD zal u dankbaar zijn voor de gratis publiciteit!

  2. Wat interesseert mij dat nou of ze een patatje oorlog zijn gaan eten. Overigens zegt dit wel iets over hoe belangrijk de dames en heren zichzelf vinden. Heel gezellig allemaal maar het lijkt mij toch wat relevanter dat ze met zaken naar buiten komen die van belang zijn voor de gemeenschap.

  3. Wat stond er op het menu? Dat blijft onduidelijk. Ze zullen toch niet een ordinaire pizza gegeten hebben? Kaviaar met champagne zal toch wel het minste moeten zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.