Bij de The Mayor, het voormalige KPMG-gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan, waarin nu luxe flats worden gebouwd, is dinsdag de 63-jarige bouwvakker Rein van Leeuwen uit Heerde overleden.

Hij kwam om na een noodlottig ongeluk op de bouwplaats, meldt aannemer UBA uit Uithoorn. Van de gemeente Heerde was korte tijd de oud-Amstelveense wethouder Jacqueline Koops burgemeester, tot zij zich uit die baan door long-covit moest terugtrekken.

Verlies

De Gelderse krant De Stentor meldt dat Van Leeuwen onder een houten kozijn terecht kwam en reanimatiepogingen niet meer hielpen. Hij was fervent lid van de voetbalvereniging Heerde.

Volgens het Uithoornse bouwbedrijf raakt het verlies van de omgekomen werknemer de onderneming diep. “Onze gedachten, medeleven en steun gaan in de eerste plaats uit naar zijn familie. Daarnaast stellen we alles in het werk om de naaste collega’s op het project de nodige ondersteuning en begeleiding te bieden in deze moeilijke periode”, zegt het. De arbeidsinspectie onderzoekt de zaak. Over de oorzaak van het ongeval worden nog geen mededelingen gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.