“Vandaag vieren we de verjaardag van deze belangrijke voorziening in onze gemeente”, zei wethouder Marijn van Ballegooijen op de viering van het financieel café in wijkcentrum Alleman.

Daar werd de zevende verjaardag van het café gevierd. Inwoners van Amstelveen kunnen er gratis advies en ondersteuning van krijgen.

Gastvrij

Het café biedt een gastvrije omgeving waar mensen terecht kunnen met al hun vragen over financiële zaken, zoals budgettering, administratie en belastingen. Een toegewijd team van vrijwilligers is het café uitgegroeid tot een waardevolle hulpbron voor inwoners die orde willen scheppen in hun financiële situatie.

Onmisbaar

De wethouder bedankte tijdens de feestelijke bijeenkomst alle betrokkenen voor hun inzet en benadrukte het belang van het café voor Amstelveen. “Het Financieel Café heeft zich door de jaren onmisbaar bewezen als ondersteuning voor onze inwoners”, zei Van Ballegooijen. “Namens de gemeente bedank ik alle vrijwilligers en professionals voor hun bijdrage.”

Zonder afspraak

De financiële cafés zijn een gezamenlijk initiatief van Humanitas Amstelland en Participe Amstelland. Bezoekers hoeven geen afspraak te maken. De café’s worden overigens gehouden op drie locaties: Dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Meent aan de Orion 3; Woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 en Woensdag van 17.00 tot 19.00 uur in de Buurtkamer Keizer Karelpark aan de Lindenlaan 75.

Op de foto: De wethouder (derde van links) met drijvende krachten achter het financieel café.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.