Vrijdag (16 juni) kreeg Jaap Prent de oorkonde die hoort bij zijn benoeming tot lid van verdienste van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA). Voorzitter Peter Bot en secretaris Frits Suer bezochten hem thuis om die te overhandigen.

De benoeming werd op het jubileumfeest van de partij bekend gemaakt, maar om gezondheidsredenen kon Prent daar niet bij zijn.

 Wijkplatforms

Peter Bot wees er nog eens op Prent in zijn actieve tijd iedere bijeenkomst van de wijkplatforms bijwoonde en daardoor voor vele Amstelveners het gezicht van bbA werd. “Jaap miste eigenlijk geen  enkele bijeenkomst”, zei zijn vrouw Mary. “Ik zei wel eens: ‘moet je nu alweer weg’. Maar dan zei hij altijd: ‘Ja, de mensen rekenen er op en ook onze raadsleden. Die stuurde ik altijd een dag later een verslag van de bijeenkomst”.

Kiezers

Prent deed dat, zodat iedereen van bbA kon weten wat er in de wijken speelde. “En daar zitten toch onze kiezers, naar wie wij moeten luisteren”, zei Jaap Prent, die tegenwoordig behoorlijk aan huis is gebonden. Hij heeft moeite met lopen en staan. Maar hij volgt nog wel alles wat er in zijn partij gebeurt. Eerder op het jubileumfeest van 4 juni werd ook Chris Smeenk benoemd tot lid van verdienste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.