Aansluitend bij het landelijke actieplan ‘Baan. Talent. Dichterbij dan je denkt’ houdt de gefuseerde ambtelijke organisatie van Amstelveen en Aalsmeer geregeld zogeheten ‘banenmarkten’. De eerste is op zaterdag 24 juni van 12.00 bij 17.00 uur bij De Kegel aan de Bovenkerkerweg 81.

Die ‘markt’, waarop zowel werkgevers als werklozen of -zoekenden staan, wordt georganiseerd door het Werkplein AA, gevestigd in het raadhuis.

Vinden

Volgens de gemeente zijn veel mensen op zoek naar een nieuwe baan en veel werkgevers naar talent. Maar ze weten elkaar niet altijd te vinden, constateert wethouder Marijn van Ballegooijen van Werk en Inkomen (foto). “Het Werkplein AA wil ze bij elkaar brengen en gaat daarom ook de wijken in.”

Family Fair

De banenmarkt in de Kegel is onderdeel van  de daar op die dag te houden  Family Fair. De Kegel zelf en andere werkgevers zoeken talent. Ze behoren bijvoorbeeld tot de sectoren verkoop, facility, kinderopvang, taxi-leerlingenvervoer en zorg. Medewerkers van het Werkplein kijken ook graag naar andere sectoren, zegt de gemeente. Zie ook de website van de Family Fair.

 Spreekuren

Werkplein AA organiseert iedere week inloopspreekuren in diverse wijken. Op dinsdag in Wijkcentrum Westend, van 10.00 uur tot 12.30 uur (Westwijkplein 3) en op vrijdag – op dezelfde tijd – in wijkcentrum De Bolder Groenhof 140).

Natuurlijk zijn er ook nog spreekuren in de raadhuizen van Amstelveen en Aalsmeer. Kijk op amstelveen.nl/werkplein of aalsmeer.nl/werkplein voor de actuele tijden. Voor vragen of meer informatie is het Werkplein AA ook bereikbaar via (020) 5404911 of werkpleinaa@amstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.