Vrijwilligers waren blijkbaar wel, de media geenszins er voor uitgenodigd, c.q. welkom. Burgemeester Tjapko Poppens ook want die moest een lint doorknippen, ten teken dat de nieuwe elektrische bestelbus van Belkus officieel in gebruik werd genomen.

Die handeling werd opnieuw voor alle media met geheimzinnigheid omgeven.

Bijdrage

Het gebeurde donderdag, op de vrijwilligersdag van Stichting Belklus. “Burgemeester Tjapko Poppens was daarbij aanwezig en bedankte de vrijwilligers”, zegt de gemeente achteraf. Doordat de bus elektrisch wordt aangedreven werkt zij mee aan duurzaamheid. De stichting Belklus is haar wagenpark aan het verduurzamen, meldt de gemeente, die een bijdrage voor de aankoop leverde. Hoeveel geld er heen ging,  vertelt zij er niet bij.

Senioren

Stichting Belklus helpt senioren (67+) en mensen met een beperking met kleine en eenvoudige klussen in en rond het huis. De lokale overheid is vooral blij dat zij mensen helpt bij het aanbrengen van energiebesparende- en veiligheidsmaatregelen in hun woning. Overigens is zij op zoek naar ‘technische’ vrijwilligers. Handige mensen, die het leuk vi9nden anderen te helpen, kunnen zich aanmelden via: www.belklus.nl/vrijwilligerworden.

4 REACTIES

  1. Dat men u ergens niet voor uitnodigt, hetgeen ik overigens goed kan begrijpen, betekent niet automatisch dat die bijeenkomst geheim is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.