Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli is het eerste weekend van ‘Cinema Amstelveen on Tour’. Deze zomer komt Cinema Amstelveen vier weekenden langs in vier wijken om daar een echte Buitenbioscoop neer te zetten.

Er staat een relaxte stoel klaar inclusief een koptelefoon voor de optimale filmbeleving. In de buitenlucht kunnen jongeren (tot 27 jaar) gratis naar de films op een heel groot scherm kijken. Met al hun vrienden.

Reserveren

Het aantal beschikbare plekken voor de vertoning is wel beperkt. Men doet er dus goed aan vooraf online te reserveren. De vier wijken zijn Oude Dorp, Westwijk, Stadshart en Uilenstede. In het Oude Dorp is op een groot scherm bij Museum Jan vrijdag 30 juni de film Uncharted (met Tom Holland) te zien men zaterdag 1 juli The Duke. Een week later staat men bij wijkcentrum Westend aan het Westwijkplein met Jungle Cruise en zaterdag 8 juli met West Side Story (2021).

De films voor vrijdag 8 en zaterdag 9 september op het SWtadsplein worden nog bekend gemaakt.  Op vrijdag 15 september draait op Uilenstede ‘Druk’ (Oscar voor Beste Buitenlandse Film 2021) en zaterdag 16 september een film waarvan de titel binnenkort bekend wordt gemaakt.

Cinema Amstelveen On Tour wordt mede mogelijk gemaakt door Schouwburg Amstelveen, Museum JAN, Co van der Horst en de gemeente Amstelveen.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data van de films en evenementen

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.