Niet alleen de musical en de reünie t.g.v. het 65-jarige bestaan van het Keizer Karel College (KKC) op zaterdag 1 juli, naar ook de presentatie na het Technasium over de mogelijkheden van het Patriaplein op donderdag 22 juni is in feite jubileumnieuws van de school.

Op 1 juli staat een KKC-reünie op het programma, waar aandacht aan het 65-jarige bestaan van de school wordt besteedt. Daar speelt onder meer een bigband van oud-leerlingen en worden lessen gegeven door (oud) docenten. Er zijn ook een DJ en een musical.

Feest

Een feest voor oud-leerlingen en oud-medewerkers dus, daar aan Elegast 5, in het totaal vernieuwde gebouw van de school. Op het programma staan ook workshops, men (oud) klasgenoten en er is een dansavond. Voor het volledige programma en de kaartverkoop kan men terecht op www.kkc65.nl. Er zijn overigens al ruim 700 kaarten verkocht. Op de website staat ook een overzicht van de reünisten. Kijk ook op de social mediakanalen van de reünie: Facebook, Instagram en LinkedIn.

Technasium

Feestelijk in zekere zin is ook de presentatie van de zestig leerlingen van het KKC op de donderdag 22 juni (14.00 tot 16.00 uur) op de presentatiemarkt in het Patriaplein. Leerlingen van het Technasium reiken daar mogelijkheden aan voor het sappig en groen houden van de tuinen bij droogte door klimaatverandering. Zij deden dat met medewerking van de buurtmoestuin Patria. De KKC-ers onderzochten hoe zij dat plein groen kunnen houden, naar aanleiding van de droogte van de afgelopen drie zomers. Op het Patriaplein ontbrak voorts een goede watervoorziening voor de tuin.  De zestien groene teams van het Technasium begonnen tien weken geleden met het project “Droogtetuin Patrimonium’. Zij werkten hun vondsten uit in een ‘droogtebestendig tuinontwerp’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.