Bij de wensbank in het Amstelland Ziekenhuis, die begin dit jaar werd geopend, heeft Amstelveense Astrid Zonderwijk (47) de wens geuit dat zij een leuke dag voor haar familie en een bloemstuk voor verplegend personeel van de afdeling oncologie wilde. Beide wensen zijn inmiddels vervuld.

Zonderwijk lang drie maanden in het ziekenhuis en wenste dat de familie een mooie herinnering zou hebben ‘ook als ik er helaas niet meer ben.’

Bowlen

Zij nodigde haar familie uit bij haar thuis, waarna ze vervolgens doorreden naar Bowlingcentrum De Kegel, om daar te worden ontvangen door Marie-Jose van Ziekenhuis Amstelland, fotograaf Brett Florens en medewerkers van Bowling De Kegel. Er stond een grote gedekte tafel klaar zodat heel de familie met een volle maag kon gaan bowlen. De fotograaf legde alles vast zodat die later kan terugkijken op deze bijzondere avond.

Dankbaar

Zonderwijk overhandigde na een persoonlijk een bos bloemen aan de verpleegkundigen van de afdeling oncologie en zei: “Ik ben zo dankbaar dat mijn wensen zijn vervuld. Wij zijn niet vaak als familie bij elkaar; deze avond is dan ook zo waardevol voor mij en mijn familie. We hebben samen gelachen en gehuild. Ook fijn dat ik de lieve verpleegkundigen in het zonnetje heb kunnen zetten. Ik ben iedereen enorm dankbaar die dit mogelijk heeft gemaakt.”

Wensbank

De wensbank siert de hal van Ziekenhuis Amstelland, werd ontworpen door Amstelvener Piet Cohen en gemaakt door de creatievelingen van Werk- en Dagcentrum Middelpolder van Stichting Ons Tweede Thuis. Patiënten, medewerkers en bezoekers kunnen wensen in de wensbank achterlaten of online een wens indienen. Periodiek worden door Ziekenhuis Amstelland en WISH3 de mooiste wensen vervuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.