Van vrijdag 9 juni wordt telkens om 11.00 uur een gratis bijeenkomst gehouden onder het motto ‘Lang Leve Leren voor seniorenin de Bibliotheek aan het Stadsplein. Behalve die werken ook Amstelring en de Culturele Apotheek er aan mee.

Volgens de organisatoren begint de reeks bijeenkomsten met een feestelijke ochtend. Men kan er om 10.30 uur terecht en na twaalf uur is er ruimte voor napraten.

Heilzaam

Onderzoek wees uit dat literatuur een heilzame werking heeft, zegt de bieb. De Culturele Apotheek neemt deelnemers daarin mee in een lezing mét quiz. Inzichten uit de wetenschap, anekdotes uit de Apotheek-praktijk, uitspraken van schrijvers en lezers en tal van mooie gedichten en fragmenten, behoren tot het programma. Er om de week een ‘samenleesbijeenkomst.’

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente, de stichting Brentano’s Steun des Oudersdoms en het Amstelveenfonds. Men moet zich voor de gratis meetings wel aanmelden via de website van de Bibliotheek.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.