Innovatieve ondernemers uit de midden- en kleinbedrijf (MKB) kunnen dit najaar weer bij de provincie Noord-Holland terecht voor groeiprogramma GO!-NH Scale.

Dit programma richt zich specifiek op duurzame ondernemers met een omzet van minimaal 1 miljoen en de ambitie om flink te groeien.

Aanmelden

Met het programma ondersteunt de provincie ondernemers die duurzaam willen ondernemen en zij wil op die manier de overgang naar een duurzame circulaire economie versnellen, zegt zij. Aanmelden kan tot en met 10 september via de website van GO!-NH.

 Opschalen

Het GO!-NH Scale traject is speciaal gericht op ondernemingen die goed zijn ontwikkeld in hun huidige markt en klaar om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. Het is een intensief programma van zes maanden, waarin de ondernemers toegang krijgen tot verschillende experts, coaching, workshops en netwerkevenementen. Dit alles is gericht op het versterken van de ondernemingen en het versnellen van de groei.

Omver geblazen

“In de eerste twee sessies werden we omver geblazen“, zegt deelnemer aan de vorige editie Paul van Wijngaarden van Bright Kitchen. “Dat was echt stoelriemen vast en gas geven. De content was zo verschrikkelijk goed van de sprekers en coaches die erbij betrokken waren. Dat hadden we niet verwacht.” Hij zegt te hebben meegekregen de focus in het bedrijf. “Wij waren vooral nog bezig met concepten en R&D. We zijn nu meer gericht op het neerzetten van de beachhead, te focussen op wat we nu al hebben en Nederland als markt te veroveren. We hebben daardoor nu al zoveel meer tractie gepakt.”

Februari 2024

GO!-NH Scale start in september 2023 en loopt tot en met februari 2024.  Ondernemers die nog vragen hebben, kunnen die stellen via de website of zich aanmelden voor een van de introductiebijeenkomsten op https://go-nh.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.