In het Literair Café 102 in de bibliotheek aan het Stadsplein hebben zaterdag 20 mei (11.00-12.00 uur) de auteurs en cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas op zaterdag 20 mei het over hun nieuwste werk: Infarct.

Daar hebben zij mee te maken gehad. Op 29 maart 2021 ging cabaretier en acteur Viggo Waas nog even sporten. Maar opeens kon hij zijn lichaam niet meer overeind houden en begon hij onverklaarbaar te schokken.

Trainer

Trainer Cally was erbij en in recordtijd werd hij naar het VU medisch centrum gebracht. Daar wordt duidelijk dat hij een ernstig herseninfarct heeft gehad. Na enkele zenuwslopende uren bleek dat hij het infarct wonderwel heeft overleefd. ‘Infarct’ is het verslag van de maanden die volgden, geschreven door Viggo en zijn beste vriend Peter Heerschop.

Vechten

In openhartige, soms verdrietige maar ook geestige verhalen beschrijft Viggo zijn weg terug naar ‘zichzelf worden’. Peter vertelt hoe hij zijn vriend zag werken en vechten, en deelde ook zijn eigen worsteling tijdens dit proces. Kun je nog terug naar wie je was – of moet je worden wie je nu bent? Dat is voor beiden de vraag.

Stel tijdens deze bijzondere avond kunnen deelnemers alles vragen aan de auteurs over hun nieuwste boek. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de Hersenstichting. Prijs: Leden €5,00/ niet-leden €7,50; tickets zijn verkrijgbaar via www.debibliotheekamstelland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.