Het raadsdebat over de sportaccommodaties ging door een ordevoorstel van fractievoorzitter Michel Becker van Actief voor Amstelveen (AVA) woensdagavond niet door. Niet om, in het kader van de transparantie, een van de twee gelijktijdig gehouden raadsdebatten in het raadshuis te vermijden overigens.

Maar Becker voerde aan dat over de sportaccommodaties een onderzoek loopt van de Rekenkamercommissie van de gemeenteraad.

Orde

En het leek hem beter het rapport van die commissie af te wachten dan nu opeens een voorstel van B&W te behandelen. Met dat voorstel van orde konden de andere politieke partijen zich verenigen, zodat binnen vijf minuten de zaak was bekeken. De gemeenteraad behandelt nu het voorstel van B&W tegelijk met het rapport van de Rekenkamer over sport. Dat duurt een aantal maanden. Waarschijnlijk in het najaar komt het aan de orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.