Boekhandel Blankevoort en Uitgeverij Komma presenteren samen het boek nijntje xxl miffy op dinsdag 9 mei om 20.00 uur. De presentatie vijndt plaats in de boekwinkel aan de Rembrandtweg.

Coen Sligting en Steven Hond van Uitgeverij Komma zullen tekst en uitleg geven over de totstandkoming van deze bijzondere uitgave en Dick Bruna presenteren als baanbrekend illustrator.

Bedrieglijk

Bruna’s werk is bedrieglijk simpel. De herkenbare, ogenschijnlijk kinderlijke vormen en kleuren zijn in werkelijkheid zeer weldoordacht. Juist de verregaande stilering en vereenvoudiging geven Bruna’s illustraties hun krachtige uitwerking, op jong en oud, in binnen- en buitenland.

Gelimiteerd

‘nijntje xxl miffy’ (35,5 x 45 x 8 cm) verschijnt in een gelimiteerde oplage van 1000 exemplaren en is daarmee een bijzonder collector’s item voor de echte liefhebber. De uitgave telt bijna 600 pagina’s die volledig in het teken staan van de krachtige vormgeving van nijntje. ‘Het is vrijwel volledig met de hand in elkaar gezet. Een echt verzamelaarsboek’, zegt Steven Hond van uitgeverij Komma, die eerder tekende voor bijzondere uitgaven als RijksIk aksepteer u zoals ik ben (Herman Brood) en de exacte replica’s van de schetsboeken van Vincent van Gogh.

Standaard

Ontwerper Bob van Dijk maakte er een prachtige boekenstandaard bij, in de vorm van het beroemde kruisje. De prijs van deze eenmalige Collector’s Edition is € 2.995. Aanmelden voor de boekpresentatie viaboekhandelblankevoort@planet.nlen 020 6455694.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.