In de meivakantie organiseert AmstelveenSport voor peuters en kleuters, maar ook voor grotere kinderen en tieners weer allerlei activiteiten.  Zowel binnen als buiten

Bijvoorbeeld discozwemmen op vrijdagavond 21 april in zwembad De Meerkamp, van 19.00 uur tot 21.00 uur, waarbij een DJ voor muziek zorgt en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten het zwembad wordt omgetoverd tot een flitsend, swingend oranje zwem- en dansparade. Iedereen tot 12 jaar is welkom.

Rooster

Het zwembad is van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei geopend volgens het vakantierooster en dus kan er extra veel recreatie en banen gezwommen worden. De Jungle stormbaan ligt klaar in het wedstrijdbad voor iedereen met een zwemdiploma. Wegens zwemles zijn in de vakantie ‘s ochtends vroeg vijf van de zes banen beschikbaar voor het banenzwemmen. In de vakantie gaat het buitenbad open. Het peuterbad en het buitenterrein openen op 28 april, het wedstrijdbad opent op 6 mei.

Watervoetbal en -volleybal

Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij voetbal wordt gespeeld in het zwembad met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. In de meivakantie is het wedstrijdbad daarvoor open op vrijdag 28 april van 13:00 tot 16:00 uur. Ook introduceren de organisatie een andere nieuwe watersport: watervolleybal. Ook die wordt gespeeld in het wedstrijdbad, maar dan in een laag water van 90 centimeter, op donderdag 4 mei van 13:00 tot 16:00 uur. Beide activiteiten zijn voor iedereen met minimaal een A diploma.

Beweegbus

In de meivakantie staat de Beweegbus telkens tussen 14.00 uur en 15.00 uur in een andere wijk. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen met het materiaal uit de Beweegbus buiten spelen. Beweegbus locaties zijn: Maandag 24 april Schoolplein Kindercampus King; Dinsdag 25 april Jane Addamslaan (Grote Wielen); Vrijdag 28 april Speeltuin Van Heuven Goedhartlaan, Veensteijn; Maandag 1 mei Speelveld Hortensialaan; Dinsdag 2 mei Middachten (Westwijk); Woensdag 3 mei Praam (Waardhuizen); Donderdag 4 mei Speelplein Nes a/d Amstel; Vrijdag 5 mei Alpen Rondweg.

Basketbaldag

Woensdag 3 mei organiseert AmstelveenSport in samenwerking met studenten van HvA en de basketbalvereniging MBCA een basketbaldag in de Ben Goudsmithal voor basketbalvereniging MBCA een gratis basketbaldag in de Ben Goudsmithal voor kinderen van de basisschool. Voor kinderen uit de groepen 3 en 4 is er van 9:45 tot 11:45 uur een clinic door trainers van MBCA. Kinderen uit de groepen 5 t/m 8 krijgen tussen 12:00 en 15:45 uur krijgen eerst een clinic en spelen daarna een toernooitje.

Luchtkussen- en Peuterfestival

Inmiddels bij velen bekend: het luchtkussen- en peuterfestival. Ook deze meivakantie beide activiteiten. Het luchtkussenfestival in de Ben Goudsmithal vindt plaats op woensdag 26 april. Deze keer in 2 tijdsblokken, zodat het gezellig druk is maar niet te. Het eerste blok is van 12:30 tot 14:00 uur en het tweede blok van 14:30 – 16:00 uur. Kaartjes te koop online via LuchtkussenFestival. Aan de deur is beperkte verkoop van kaarten en er geldt vol = vol.

Dinsdag 2 mei is van 9:30 tot 12:30 uur het PeuterFestival in de Beweegbox en Turnhal. Peuters van 2 t/m 4 jaar kunnen spelen, klimmen, klauteren en springen. Als speciale gast komt deze keer, tussen 10:30 en 11:15 uur, CHASE langs. Kaartverkoop is uitsluitend online via PeuterFestival

Meer informatie, inschrijven en tickets op www.amstelveensport.nl en www.meerkamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.