De fusie van Panta Rhei met de stichting Cedergroep heeft een feestelijke bijeenkomst en een nieuw logo opgeleverd. Een bij de Amstelveense school kwam een nieuwe directeur.

Met de afronding van de fusie op 1 april behoort Panta Rhei met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 tot de Stichting Cedergroep, voorheen voor scholen met protestants onderwijs meer nu volgens Panta Rhei ‘neutraal’ en daarom ook geschikt voor die scholengemeenschap.

Raad van Toezicht

Ook onder meer het HWC en voor voormalige Christelijk Lyceum aan de Cüserstraat (Buitenveldert) behoren er toe. Bij de feestelijke bijeenkomst waren  medewerkers van Panta Rhei en de Cedergroep aanwezig, onder wie de rectoren, de Medezeggenschapsraad en de Raad van Toezicht. Duco Adema, bestuurder van de Cedergroep, introduceerde Matthijs Ran als nieuwe directeur van Panta Rhei vanaf 1 mei.

Logo

De periode na de meivakantie zal Matthijs Ran gebruiken om kennis te maken; tot de zomervakantie blijft Gerard den Besten aan als operationeel directeur. Gastspreker Sander de Kramer, die zich inzet voor kansarme kinderen in Sierra Leone en bekend van Wie Is De Mol, hield een verhaal over zijn visie op onderwijs en het bieden van kansen aan jongeren, meldt een persbericht.

Panta Rhei is de zesde school die onder de Stichting Cedergroep valt. Daarmee was het logo van de Cedergroep, dat uit vijf lijnen bestond, aan vernieuwing toe. Begeleid door feestelijke muziek onthulden leerlingen van Panta Rhei samen met leerlingen van de andere scholen van de Cedergroep het nieuwe logo. Het logo is een gestileerde versie van een dennenappel, de vrucht van de Cederboom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.