Nadat het al in allerlei media had gestaan, meldt stichting Amstelveen Oranje nu zelf dat de Koningsnacht op woensdagavond 26 april, de dag voor Koningsdag, feestelijk wordt gevierd op het Stadsplein. Daar opent burgemeester Tjapko Poppens om 22.00 uur de Koningsdag.

Eerder al, namelijk van 18.00 uur af, is er muziek van DJ Nijkie, zijn er optredens van Buenting Sport, de slagwerkgroep Bovenkerk, een minidisco voor kinderen en zijn er tal van andere activiteiten, zoals optreden van zanger Eddy van Slimming of de heupen losgooien tijdens een workshop Bollywood. Ook is er een photbooth.

Eten

Er is deze avond voor jong en oud van alles te beleven, belooft de AO. Het slotstuk is een laser- en vuurshow, die na de speech van de burgemeester volgt.

De festiviteiten duren tot 23.00 uur. De horecazaken Popov en Day Foodbar verzorgen via foodtrucks het eten.

 Kijk voor meer informatie over de oranjefestiviteiten 2023 op de website www.amstelveenoranje.nl  

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.