Donderdag 20 april spelen in het kader van ‘Striko Vibes’ opkomende talenten uit de Nederlandse Urban scene als Dreyh, FFRA, Cané, Surya Tower en Jarra Nelo in P60. Dreah is de band rond Rougé Strijder (foto). Opgegroeid in Amsterdam Zuid-Oost, de Bijlmer dus, is hij van jongs af aan een groot muziekliefhebber geweest.

Amstelveense Bijlmer Burger

Strijder verhuisde op zijn dertiende jaar naar Amstelveen, maar Zuid-Oost zit nog altijd in zijn hart. In 2018 begon hij officieel als artiest en na een paar independent releases tekende hij zijn eerste artiesten- en publishing overeenkomst bij Walboomers Music in 2019. Zijn single ‘You Got Me’, die in 2021 werd uitgebracht, heeft inmiddels miljoen streams gehaald en zal zeker voor de komende maanden en jaren niet te stoppen zijn.

FFRA
Amsterdam based upcoming singer-songwriter en rapper FFRA is een artiest die hip-hop, trap, R&B en soul in zijn muziek samenbrengt. Klinkt als Bryson Tiller, Tory Lanez, dvsn en PARTYNEXTDOOR.

Cané
Met zijn experimentele warme klanken en verfrissende afrobeats gelaagd met diepe onderliggende teksten vertel Cané over zijn levenservaringen. Zijn intentie is om je te raken door een mix van R&B/Soul en Afrobeats/Dancehall te combineren met pure inhoud.

Surya Tower
Original Badgyal !” is wat je hoort aan het begin van elke track als introductie van de nieuwste artiest in de Dancehall/Reggae community. In 2022 bracht ze haar debuutsingle ‘Kak up’uit met Dancehall artiest ‘Big shenn’ en er staat nog veel meer gepland voor 2023.

Jerra Nelo
Jerra Nelo is een Urban artiest uit Nederland met Surinaamse roots. Letterlijk geboren in de muziek dankzij zijn muzikale ouders, maar zijn passie voor muziek begon in de puberteit. Hij heeft veel op de planning staan en wil zoveel mogelijk mensen inspireren met zijn muziek.

Meer informatie en tickets via de website: www.p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.