‘Onder de Grond’ is een vrolijke en ontroerende voorstelling over vriendschap, die zondag 9 april om 14.30 uur is te zien in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Amarins Romkema en Carlos Zorita Diaz spelen en zingen op gitaar en ukulele en nemen het publiek mee op reis in een decor vol vondsten.

Lev en Mare

Het verhaal gaat over Lev, die woont op het noordelijk halfrond in een klein huisje op een ijskoude kale vlakte. Zijn ouders verzamelen flessen. Mare woont op het zuidelijk halfrond. Haar vader verdween in de golven die tegen het warme eiland slaan. Ze stuurt hem flessenpost maar hij heeft nog nooit iets teruggestuurd.

Mare en Lev dromen over een leven ergens anders waar het leven beter is. Precies op hetzelfde moment besluiten zowel Mare als Lev een gat te graven naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te graven en komen terecht op een plek vol avontuur en vreemde verhalen.

Voor iedereen vanaf 5 jaar. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.