Maandag 24 april komt Berthold Gunster om 19.00 uur met zijn team voor een ‘Omdenkshow’ naar de kleine zaal van de schouwburg. Nadat hij er al mee naar talloze organisaties en bedrijven is geweest en over ‘omdenken’, waarvan hij grondlegger is, boeken schreef, heeft nu ook de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) hem ontdekt. Zij en de gemeente starten met de show het programma ‘Stay on track’.

Omdenken is eigenlijk van een probleem een feit maken en van een feit een nieuwe mogelijkheid, zegt de OA. Zo ontstaat volgens Gunster en de OA iets dat er nooit was geweest men als probleem ook niet had gehad. ‘Het probleem is de bedoeling geworden.’

Theater

Volgens de OA zijn al zijn boeken ‘bestsellers’. Met zijn team geeft hij sinds 2001 trainingen, shows en workshops over omdenken aan bedrijven en particulieren. In 2012 besloot Gunster de Nederlandse theaters in te gaan met een show over Omdenken.

Stay on track

Met die show start de OA dus het jaarprogramma voor ondernemers ‘Stay on Track’. Dat biedt interactieve en volgens de ondernemersvereniging leerzame optredens ‘met een gezonde dosis humor en sessies met experts om Amstelveense MKB ondernemers te bewegen en te helpen bij het omdenken.’ Volgens de OA kan men van uitdagingen en problemen kansen maken.

Stay on Track wordt mede wordt voor driekwart door de gemeente gesubsidieerd, uit het gemeentelijke Stimuleringsfonds lokale economie. De Ondernemersvereniging Amstelveen draagt zelf 25% bij.​

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.