Op de avond van woensdag 10 mei start bij Mantelzorg & Meer de gratis cursus “De zorg de Baas”, die vijf lesbijeenkomsten bevat. De cursus is bestemd voor mantelzorgers uit de regio (behalve Amstelveen, ook Aalsmeer, Uithoorn, Haarlemmermeer en Ouderkerk aan de Amstel).

De lessen worden gegeven op het kantoor van M&M aan de Bouwerij 4d, behalve op 10 mei op de woensdagen 17, 24 en 31 mei en 7 juni.

Gezond

In de vijfdelige cursus ‘De zorg de baas’ de voor mantelzorgers belangrijke onderwerpen aan de orde als: Stilstaan bij het zorgen, Omgaan met gevoelens, Draaglast / draagkracht, Hulp vragen, Anders leren denken, Communicatie en assertiviteit en Verlieservaringen bij mantelzorgers. Het is belangrijk dat mantelzorgers gezond blijven tijdens het (intensief) zorgen voor hun naaste, zegt de organisatie. “Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over grenzen te gaan. In deze cursus leren mantelzorgers stil te staan bij de eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen.”

Aanmelding

Kijk voor meer informatie over deze cursus en voor aanmelding op de site van Mantelzorg & Meer of neem contact op via 020-5127250, info@mantelzorgenmeer.nl of www.mantelzorgenmeer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.