Matt Schofield, geboren in Engeland en nu in de VS gevestigd, blijft de grenzen verleggen en de grenzen van de Britse Blues-traditie hervormen. Op 28 september is de bekroonde gitaarvirtuoos, zanger, songwriter, producer en bandleider in P60.

Hij speelde en zong op hoofdpodia op prestigieuze festivals als Montreal en North Sea Jazz tot in volle huizen in legendarische clubs zoals Iridium in New York of 100 Club in Londen.

Contact

Schofield z’n vermogen om onmiddellijk en diepgaand contact te maken met het publiek is onvergetelijk, zegt P60.  “Als gerenommeerd muzikaal docent bracht Matt in 2018 “Blues Speak” uit, zijn veelgeprezen TrueFire-instructieserie. Als clinicus heeft hij lesgegeven van Tokio tot aan Texas. Matt z’n aankomende plaat herenigt hem met zijn originele en geliefde orgeltrio line-up met Jonny Henderson en Evan Jenkins, ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van het album en de band die zijn solocarrière lanceerde.

Tickets zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.