Stadsdorp Elsrijk houdt donderdag 30 maart (19.30 uur) een gratis themabijeenkomst over Positieve Gezondheid. Jolanda Peper van Buurtclub Leefstijl vertelt daar over ‘Positieve gezondheid’. De bijeenkomst wordt gehouden op 30 maart in Huis Elsrijk aan de Graaf Aelbrechtlaan 138.

Zij gaat er op in wat die precies inhoudt en hoe iedereen die kan gebruiken voor de eigen gezondheid, welzijn en leefstijl.

Andere theorie

Positieve gezondheid is een andere theorie over gezondheid en ziekte.  Gezondheid wordt niet meer gezien als de afwezigheid van ziekten maar het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk de eigen regie te voeren.

De themabijeenkomst is het inititiatief van Buurtclub Leefstijl in samenwerking met de werkgroep UitVOORzorg van Stadsdorp Elsrijk. De werkgroepen houden zich bezig met hoe ouderen zich kunnen voorbereiden op langer, zelfstandig en plezierig thuiswonen in Elsrijk.

Voor informatie over en aanmelden voor de bijeenkomst mailen naar: info@stadsdorpelsrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.