‘Autootje Broemmm’ heet de voorstelling voor iedereen van twee jaar en ouder, zondag 19 maart om 10.30 uur te zien is in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Eigenlijk is het een vervolg op de volgens het poppentheater succesvolle voorstelling ‘Broemmm!’. In de nieuwe wordt het autootje vriendjes met een vreemde vogel.

Op avontuur

In de voorstelling gaan Broemmm, Teun en Tijn op avontuur, de wijde wereld in. Maar waar komen zij uit? Is het de jungle of fantasieland? Tijn moet wakker worden van het getoeter en aan het werk gaan. Tijd om het tentje op te zetten. Maar wat is dat voor een vreemde vogel, die een ei legt? “Nee, nee gekke vogel, geen ei op de motorkap leggen, we zijn op reis”, zegt het gezelschap. Teun en Tijn willen verder, maar vragen zich af hoe het moet met die vreemde vogel en het ei.

Een voorstelling met livemuziek, poppentheater en veel humor. Over vriendschap en avontuur en nieuwe dingen ontdekken. Want vreemd is niet eng maar juist heel leuk en spannend. Toegangsprijs: € 9,00.

Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.