Van de bestseller ‘Komt een vrouw bij de dokter’ is een theaterversie gemaakt met o.a. Maartje van de Wetering, Xander van Vledder en Marie Louise Stheins. Die is op vrijdag 24 maart (20.00 uur) te zien in Schouwburg Amstelveen. Een dag later, zaterdag 25 maart,  wordt daar een ode aan Elvis Presley gebracht.

De voorstelling ‘Komt een vrouw bij de dokter’ vertelt een verhaal over de liefde van twee mensen die tot het uiterste worden getest door een vijand die ze niet kunnen verslaan.

Borstkanker

Het gaat Stijn voor de wind, totdat de liefde van zijn leven, Carmen, borstkanker krijgt. Terwijl zij behandeld wordt, vlucht hij in overspel en het nachtleven. Wat doet rouw met je? Kun je begrip opbrengen voor vreemdgaan als het iemand helpt om overeind te blijven?

Theaterconcert Elvis

Met een superband, inclusief blazers en backing vocals, brengt zanger/gitarist Erwin Nyhoff in een wervelende muzikale show op zaterdag 25 maart om 20.00 uur een ode aan de muziek van ‘The King’: Elvis Presley. In Elvis The Music komen zijn grootste hits als Always on My Mind, Are You Lonesome Tonight, Jailhouse Rock, Love Me Tender, Blue Suede Shoes en In The Ghetto voorbij. Rasmuzikant Erwin Nyhoff brengt met zijn 10-koppige liveband een spetterende ode aan de enige echte king of rock-‘n-roll.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.