Nalatenschapsadviseur Nicole Buskermolen en uitvaartverzorger Saskia Driezen geven donderdag 23 maart (14.30 tot 16.30 uur) antwoord op vragen over uitvaart en nalatenschap, tijdens een gratis inloopspreekuur in Bibliotheek Amstelveen Westwijk.

Vroeg of laat krijgt iedereen ermee te maken, het overlijden van een dierbare, het regelen van een uitvaart en daarna de afhandeling van de nalatenschap.

 Wirwar

Dit kan veel vragen oproepen. Vragen over wat een uitvaart kost en wie verantwoordelijk is voor die kosten doemen op. Maar ook: Wat mag er

wettelijk gezien wel en wat mag er niet, hoe zit dat met het regelen van administratieve zaken, de aangifte erfbelasting en de verdeling van de erfenis. Dit is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid en vaak een wirwar van regels en uitzonderingen.

Voor veel mensen is het een onbekend terrein waar bovendien veel misvattingen en misverstanden over bestaan. Daarom houdt de bibliotheek een gratis inloopspreekuur over het onderwerp uitvaart en nalatenschap. Locatie: Bibliotheek Amstelveen Westwijk aan het Westwijkplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.