Op woensdag 31 mei wordt de nieuwe Dorpsraad van Nes aan de Amstel gekozen. Nessers kunnen zich daarvoor kandidaat stellen.

De nieuwe Dorpsraad wordt gekozen voor een periode van 4 jaar.

Adviezen

Het orgaan is voor Nes aan de Amstel belangrijk, want de Dorpsraad zorgt ervoor dat de belangen van het gebied bij de gemeente Amstelveen goed worden behartigd. Overigens stelt de lokale overheid dat ook op prijs. “Adviezen van de Dorpsraad worden serieus genomen”, zegt hij.

Zwarte Kat

Intussen verwacht de raad dat op Nes de komende jaren genoeg afkomt. “Denk daarbij aan de Dijkverbetering, De Zwarte Kat, verkeers-herinrichting van de dijk, toekomstplannen van de Kerk / School / Dorpshuis, woningtoewijzing, Groenvisie, sociale samenhang en veiligheid”, zegt de Dorpsraad, die claimt daarin een zeer belangrijke rol te hebben.

Wie interesse heeft om op de kandidatenlijst te komen, wordt geadviseerd eens een (openbare) vergadering bij te wonen en contact op te nemen met een van de huidige Dorpsraadleden. Of een mailtje te sturen naar nesaandeamstel@amstelveen.nl. Eind april sluit de termijn voor de kandidaatstelling. “We hopen op veel kandidaten zodat er ook echt wat kiezen valt”, zegt  de raad.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.