Van een carnaval in het zwembad tot een schoolvolleybaltournooi en alles daartussen, AmstelveenSport trakteert de jeugd er op in de voorjaarsvakantie. Voor peuters en kleuters, maar ook voor grotere kinderen en tieners. Zowel binnen als buiten.

De vakantie begon al op vrijdagavond met carnaval discozwemmen. Een DJ zorgde voor muziek en met gekleurde lampen en speciale lichteffecten werd het zwembad omgetoverd tot een carnaval zwem- en dansparadijs.

Banen

Iedereen tot 12 jaar was welkom. Het zwembad is tot en met zondag 5 maart geopend volgens het vakantierooster en er kan extra veel recreatie en banen gezwommen worden. De Jungle stormbaan ligt klaar in het wedstrijdbad voor iedereen met een zwemdiploma. Wegens zwemles zijn in de vakantie ’s ochtends vroeg vijf van de zes banen beschikbaar voor het banenzwemmen. Bekijk het vakantierooster op de website: www.meerkamp.nl

Watervoetbal

Donderdag 2 maart van 13:00 tot 16:00 uur kan iedereen met minimaal een zwemdiploma A meedoen met watervoetbal in het wedstrijdbad van De Meerkamp. Watervoetbal is een vrij nieuwe sport, waarbij wordt gespeeld met een klein laagje water van circa vijftien centimeter. De bal is een stuk groter dan bij normaal voetbal.

Beweegbus

In de voorjaarsvakantie staat de Beweegbus telkens tussen 14:00 en 15:00 uur in een andere wijk. Kinderen kunnen met het materiaal uit de Beweegbus buiten spelen. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar is welkom en kan gratis meedoen. Beweegbus locaties zijn: woensdag 1 maart Speelveld Praam (Waardhuizen), donderdag 2 maart Speelveld Jane Addamslaan (Grote wielen) en vrijdag 3 maart Schoolplein Kindercampus King.

Schoolvolleybaltoernooi

In samenwerking met volleybalvereniging AMVJ-Martinus organiseert AmstelveenSport dit jaar voor het eerst het Amstelveen Schoolvolleybaltoernooi. Jongens en meisjes uit de groepen 3 t/m 8 van alle Amstelveense basisscholen gaan op woensdag 1 maart met elkaar deze sportieve strijd aan in de Nieuwe Bankrashal. Er wordt bij alle categorieën gemengd gespeeld met 4 tegen 4.

Peuterfestival

In de Ben Goudsmithal wordt vrijdag (3 maart) een Peuterfestival van 9:30 tot 12:30 uur gehouden. Dit keer niet alleen in de Beweegbox maar ook in de Turnhal, zodat er nog meer peuters mee kunnen doen. Met als special act: Peppa Pig. Meer informatie, inschrijven en tickets op www.amstelveensport.nl en www.meerkamp.nl

1 REACTIE

  1. Goed en leuk om te bewegen, maar misschien moet het Sportbedrijf ook eens na het achterstallig onderhoud kijken van het vastgoed dat zij beheren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.