Dinsdag 7 maart wordt in P60 een ouderwetse disco gehouden: Een discotheek in het café van P60  waar vooral ‘AlsVanOuds’ nummers uit de zestiger en zeventiger jaren zijn te horen. De disco is een nieuw dansconcept, gericht op mensen die de dansvloer nog niet moe zijn, zegt P60.

DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. Hij laat niet alleen de beste nummers van horen, maar vergezeld deze ook van de videoclips.

My Generation
Al enkele jaren weten velen de eerste dinsdagmiddag van de maand de weg naar Poppodium P60 te vinden. Het is er dan een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach, vertier en de beste muziek uit de jaren ‘60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier op de juiste plek. Tijdens de activiteiten van My Generation wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Zo is er één keer in de maand een afwisselend programma van (live)muziek en repeteert het My Generation Rockkoor er elke dinsdagmiddag.

Meedoen?

Wie mee wil doen, stuurt een berichtje naar mygeneration@amstelring.nl. Men kan ook gewoon eens binnenlopen, bijvoorbeeld dinsdag 7 maart.

My Generation is een samenwerking van het poppodium P60 en Amstelring speciaal gericht op senioren. Voor de disco AlsVanOuds zijn kaarten zijn beschikbaar via de website: www.p60.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.