Zowel in de fractie als het bestuur van de lokale partij Burgerbelangen Amstelveen worden wijzigingen doorgevoerd. De fractie gaat voorzitter Ruud Kootker missen door diens vertrek naar Eindhoven. Pieter Monkelbaan, die al vicevoorzitter van de fractie was, volgt hem op. Dave Offenbach (foto), ooit directeur van het sportbedrijf (nu AmstelveenSport), komt in de raadsfractie; hij was al burgerlid.

Raadslid Ewa Petiet wordt nu vicevoorzitter van de fractie.

Loonen in bestuur

Tot het bestuur van bbA treedt Willem Loonen toe, die een jaar lang voorzitter was van de Voedselbank en om gezondheidsredenen die functie neerlegde. Sinds kort heeft hij die bij hert Sociaal Steunpunt. Volgens het bestuur heeft hij veel ervaring op gedaan met het reorganiseren en revitaliseren van organisaties en afdelingen. Bij bbA zal hij zich vooral bezig houden met de social media, p.r., de website van bbA en verdere communicatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.