In de dansvoorstelling WI WA WIT neemt Dagmar Chittka de kinderen door middel van dans, spel, livemuziek en vormgeving me op een ontdekkingsreis door de sneeuw. Een voorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder op zondag 19 februari om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borsselenweg 85A.

Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit.

Glijden

We laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs en spelen met de sneeuw. Dagmar Chittka en Margriet verleiden de kinderen om samen te kijken, te luisteren en me te voelen. Iedere voorstelling eindigt met het dansen op het podium.

Dagmar Chittka / Rauher Engel 

Dagmar Chittka maakt ruim tien jaar danstheatervoorstellingen voor peuters en kleuters, waarin bijna of niet wordt gesproken. Het werk van Rauher Engel is een mix van beweging, dans, spel en humor. Het gezelschap is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. “Begeisterung bei den Allerkleinsten”, schreef de Duitse Pers over WI WA WIT.

Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nlinfo@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.