Op woensdag 1 maart start bij Mantelzorg & Meer een cursus van acht lessen voor mensen die rouwen om het verlies van hun dierbare voor wie zij langere tijd hebben gezorgd. De lessen worden van 10.00 tot 12.00 uur gegeven, dus wie dan moet werken heeft pech gehad.

Opnieuw inhoud geven aan het leven na het overlijden van een naaste valt niet me, weet de organisatie. “Zeker niet als je langere tijd voor je naaste gezorgd hebt.”

 Inhoud

De cursus ‘Rouwmantel’ maakt mantelzorgers volgens M&M bewust van wat het zorgen met ze heeft gedaan en kan ook helpen om het rouwproces beter te begrijpen.

In de cursus halen deelnemers samen mooie – en minder mooie – herinneringen op en krijgen ze de gelegenheid ervaringen uit te wisselen. De cursus geeft informatie en is gericht op het doorbreken van isolement, verminderen van eenzaamheid en gevoelens van zinloosheid en het (her)ontdekken en vergroten van eigen kracht en regie.

 Data en locatie

De cursus wordt gegeven in het kantoor van Mantelzorg & Meer (De Bouwerij 4-d in Amstelveen). Naast een ervaren rouwtherapeut is er een medewerker van Mantelzorg & Meer aanwezig.

Meer informatie en aanmelden: mantelzorgenmeer.nlinfo@mantelzorgenmeer.nl of 020-512725.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.