Het winkelcentrum in het Stadshart sluit zich als onder meer sponsor weer aan bij de KPMG Lentemarathon Amstelveen op 19 maart. Maar naast het sponsoren biedt het iets extra’s, zegt het winkelcentrum.

Daarmee doelt het op ‘de Kids run’, die voor een deel dwars door het winkelcentrum loopt. Tegelijk houdt AmstelveenSport een zogeheten Lentewandeling.

Uitbreiding

In een persbericht vol reclame over het ‘sfeervol en elegant winkelen’ bij veel met name genoemde winkels, zegt manager Eduard Helwig dat het winkelcentrum al jarenlang partner is van de Lentemarathon. “Ik vind het dan ook geweldigdat wij onze samenwerking nu uitbreiden en ons afstand-sponsor van de Kids Run kunnen noemen”, zegt hij. Organisator van de KPMG Lentemarathon, Roy van Damme, is het daarmee eens. Hij zegt blij te zijn dat het Stadshart weer partner is van de marathon en dat het partnership is uitgebreid. “Dit jaar is Stadshart ook ons start- en finishdorp en daardoor het kloppend hart van het evenement. We gaan hier samen met de lokale winkeliers en horeca een groot sportfeest neerzetten. En hoe gaaf is het dan dat de Kids Run door het winkelcentrum heen gaat?” Scoor nu een ticket via deze link!

Wandeling

Samenvallend met de Lentemarathon organiseert AmstelveenSport op zondag 19 maart een wandeling. Men kan kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer. De start en finish van die Lentewandeling is op het Stadsplein. Beide wandelingen worden volgens het bedrijf professioneel begeleid door een buurtsportcoach van óf zelfstandig met een routekaart. Voor beide afstanden is er onderweg een rustpost. “Wandelaars van de Lentewandeling maken er een sportieve dag van samen met de hardlopers van de marathon”, zegt AmstelveenSport. Vertrek op het Stadsplein is om 11:00 uur. Als men zelf wil wandelen, kan daarvoor een routekaart worden opgehaald tussen 10:45 en 11:00 uur bij een infostand van AmstelveenSport op het Stadsplein. Inschrijven kan via de website: https://amstelveensport.nl/events/lentewandeling/ of door een mail te sturen aan buurtsportcoach Sebastiaan Huijsmans, s.huijsmans@amstelveensport.nl, 088-8585104.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.