De toneelvoorstelling ‘Familiespel (met Mark Rietman e.a.) is donderdag 9 februari te zien in Schouwburg Amstelveen. Op zaterdag 11 februari is daar Edsilia Rombley met haar all-female band voor de theatertour ‘In Balans’.

‘Familiespel’ met onder meer Mark Rietman en Jacqueline Blom is een gelaagde komedie over het samengestelde gezin. Behalve Rietman en Blom spelen daarin Bas Hoeflaak en Annick Boer in dubbelrollen.

Kinderen

De vier spelen zowel de volwassenen als de kinderen. Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen. Een weekend met oude liefde, dilemma’s, ergernis en verdriet in een vreemde cocktail met familiespellen en feest. Iedereen probeert er een paar harmonieuze dagen van te maken, maar je weet dat het een lastig weekend gaat worden…

Edsilia Rombley
Soul, pop, jazz, r&b, up tempo, ballads, Nederlands- of Engelstalige liedjes: Zangeres Edsilia Rombley zingt het allemaal met verve. Ze wisselt haar theatertours af met tv-optredens en als een van de Ladies of Soul stond zij al vijftien keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Met haar 25-jarig jubileum keert Edsilia terug in de theaters met een nieuwe tour: In Balans, naar haar gelijknamige, onlangs verschenen album. Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.