Het vijf jaar bestaande Platform C, P60 en Schouwburg Amstelveen organiseren samen een ‘moment van inspiratie’ voor cultuurmakers, die op diverse terreinen bezig zijn. Dat wordt gehouden op dinsdag 7 februari in de kleine zaal van P60.

Het gaat om degenen die voor en achter de schermen bezig zijn op het gebied van bijvoorbeeld muziek, museum, theater, educatie en beeldende kunst. Het evenement heet ‘Kunstkaasplank’

Masterclasses

Naast het reguliere cultuurprogramma worden daar ook projecten geïnitieerd als CultuurKabaal, de Toneelleesclub, P60 Lab, USE-IT, Masterclasses en KickASS. Het komt eigenlijk gewoon neer op een receptie en borrelen voor iedereen die op een of andere manier werkzaam is in de kunst. Behalve de borrel staan er ook ‘geestelijke borrelhapjes’ klaar, melden de organisatoren. Zij hebben volgens hen de gelegenheid ervaringen uit te wisselen en ‘inspiratie op te doen’.

De borrel wordt opgeluisterd met live muziek, verzorgd door lokaal talent, en een kunstenaar die over zijn / haar inspiratiebronnen vertelt. De organiserende partijen zeggen alle creatieve krachten in Amstelveen bij een borrel bij elkaar te willen brengen om het ‘cultuurklimaat’ te versterken. “We hopen dat deze symbiose gaat resulteren in een verdere groei van creatieve plannen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.