Dinsdag 7 februari (16.00 uur, zaal open 15.30) geeft het seniorenkoor voor pop en soul songs My Generation een gratis concert in het café van P60 aan het Stadsplein (naast de schouwburg).

Aan een repertoire heeft het koor de afgelopen maanden gewerkt tijdens de repetities op de dinsdagmiddag in het poppodium P60 Amstelveen.

Rockkoor 

Het koor My Generation daagt iedereen met plezier in zingen uit om zich aan te sluiten, zegt het. Met uitzondering van de schoolvakanties wordt er iedere dinsdagmiddag gezongen, onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. Bij My Generation op de dinsdag in P60 kan iedereen zich aansluiten, een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, zegt het koor. Er worden informeel soul- rock- en pop-klassiekers gezongen van 16.00 tot 17.30 uur in de grote popzaal. Voor en na de repetitie is er vrijblijvend gelegenheid om wat met elkaar te drinken en te praten. De kosten bedragen €4,00 per repetitie, te betalen via de pin. De eerste keer is gratis. Een abonnement afsluiten niet nodig, de zangers betalen elke keer als zij meedoen. Voor vragen: mygeneration@amstelring.nl van 06 14646643.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.