Onder het motto ‘Op een lege maag kun je niet leren’ voeren de Voedselbank, samen met Albert Heijn, deze week (tot zondag 5 februari) actie voor kinderen die zonder ontbijt naar school moeten.

Landelijk houdt voert AH die winkelactie ten behoeve van de voedselbanken. 

Lijst

Naast ontbijtproducten staan er op de lijst ook onder meer pasta’s en groenten. Het is de bedoeling dat klanten van de supermarkten die extra kopen en doneren. Plaatselijk doen vier AH-filialen in Amstelveen aan deze actie me. Die zijn gevestigd aan de Bourgondische Laan, Groenhof , Brink en Maalderij (in Bovenkerk). Men kan heel de week dus producten kopen en deze inleveren voor de Voedselbank. De producten zijn speciaal geselecteerd en staan bij elkaar gegroepeerd in de winkel, zodat het makkelijk voor klanten is daaruit te zoeken.

Vrijwilligers

Zaterdag 4 februari staan vrijwilligers van de voedselbank Amstelveen bij AH – Groenhof en AH – Bourgondische Laan om de gekochte producten in ontvangst te nemen  Zij krijgt die dag hulp van leden van Lions Mingle, die bij AH Maalderij de producten verzamelen.

1 REACTIE

  1. Een gunstige zaak waarin een bedrijf ook een bepaalde maatschappelijke verantwoordelijkheid op zich neemt, want ze vragen niet alleen wat van hun klanten maar doen vaak zelf ook wat. Ik denk aan het sponsoren van welzijnswerk in de Bolder bij Groenhof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.