Van 9 tot en met 13 januari worden er ’s nachts om en om rijstroken afgezet in verband met het inhijsen van tijdelijke bruggen bij de Sierkade. Verkeer wordt om de werkzaamheden heen geleid met behulp van een tijdelijke verkeers-lichten-regeling. De werkzaamheden zijn volgens Rijkswaterstaat nodig om ruimte te maken voor de bouw van de verdiepte ligging. Hiervoor worden de bruggen van de A9, over de Sierkade en Bleekerskade, uitgebreid. Naast de bestaande bruggen komen extra tijdelijke bruggen.

 Rijnderslaan

I.v.m. funderingswerkzaamheden (maken lasgaten) in de Burgemeester Rijnderslaan worden er verkeersmaatregelen getroffen,  wordt een rijstrook afgezet voor het verkeer. Verkeer wordt om de werkzaamheden heen geleid met behulp van een tijdelijke verkeerslichten regeling. De werkzaamheden worden buiten de spits tussen 09.00 uur en 16.00 uur uitgevoerd.

 Amstelzijde

Door weeromstandigheden lopen de werkzaamheden aan kabels en leidingen vertraging op. In de tweede week van
januari gaat Liander verder met de werkzaamheden.

Afsluiting A9

De A9 is in één richting afgesloten van zaterdag 14 januari 22.00 uur tot zondag 15 januari 09.00 uur is de A9 tussen knooppunt Badhoevedorp en afrit 5 Amstelveen-Stadshart. Het verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en de A2.

Keizer Karelweg-rotonde 

In verband met herstelwerkzaamheden aan de riolering zijn woensdag 11 januari 2023 en donderdag 12 januari het fietspad en het voetpad langs de Keizer Karelweg ter hoogte van rotonde Amsterdamseweg afgesloten.

Voetgangers en fietsers worden omgeleid via de zijdruppel van de rotonde. Er geldt een snelheidsbeperking van
30 km/uur ter hoogte van de werkzaamheden.

Afsluiting oprit Schiphol Oost

Van vrijdag 13 januari 20.00 uur tot maandag 27 maart 5.00 uur is oprit Schiphol Oost dicht (dit is de oprit bij de rotonde van de Burgemeester A. Colijnweg tussen oprit 6 Aalsmeer en oprit 5 Amstelveen Stadshart in). Het verkeer vanuit
Aalsmeer kan via oprit 6 Aalsmeer de A9 oprijden.

Uithoorn

In Uithoorn starten in januari diverse werkzaamheden (Uithoornlijn, dorpscentrum). Om Uithoorn bereikbaar te houden en de verkeershinder te spreiden is er voor gekozen een adviesroute in te stellen. De adviesroute loopt via de N231 – N201 – Amsterdamseweg.

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden op: www.amstelveen.nl/wegwerkzaamheden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.