‘Snertwandelingen”, noemt Amstelveen Sport de looproutes die het bedrijf op dinsdag 10 januari om 11 uur gaat houden en vervolgens elke dinsdag tot en met 31 januari. Zij starten telkens bij een ander wijkcentrum.

Ook in de winter is het heerlijk om lekker buiten te wandelen, vindt de organisatie. Meedoen kost twee euro en een kop snert daarna drie. Totaal € 5 dus.

Startpunten

Er staan vier snertwandelingen op het programma. Om met elkaar wandelen en daarna samen een kop snert eten. Amstelveen Sport zorgt ervoor dat er wordt gelopen onder professionele begeleiding. De wandelingen duren ongeveer een uur.

Na afloop, om 12 uur, staat de snert klaar. De verzamelplekken voor vertrek zijn: Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1 (10 janiari), MOC-Gebouw, Lindenlaan 75 (17 januari), Wijkcentrum Pluspunt, Smeenklaan 1 (24 januari) en de Bolder, Groenhof 140 (31 januari).

Afspreken

Met elkaar afspreken om me te lopen met de Snertwandelingen kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt (https://www.facebook.com/groups/2086536684842390). In deze groep zullen ook foto’s en ervaringen van de snertwandelingen gedeeld worden. Meer informatie: Sebastiaan Huijsmans s.huijsmans@amstelveensport.nl of bel naar 088-8585104

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.