De week voor de kerst stond op SG Panta Rhei in het teken van winterse activiteiten.

Elke klas had deze week een sportieve les op een unieke buitenlocatie: de skibaan. In SkiCentrum Hoofddorp konden leerlingen het wintersportgevoel beleven. Daar brachten ski-instructeurs hen de eerste beginselen van het skiën bij.

Opdrachten

In de lessen op school waren er diverse winterse opdrachten. In de les bij Technologie & Toepassing maakten ISK-leerlingen een vrolijk kijkdoosje om in de kerstboom te hangen. De onderdelen konden ze van een bedrukt vel karton netjes uitknippen en in elkaar zetten. Het doosje laat een winterlandschap zien waarin de kerstman op een sleetje naar beneden glijdt.

Vrijdagochtend hadden alle klassen een kerstontbijt bij hun mentor. Een basisontbijt werd door de school geregeld. Per klas brachten leerlingen aanvullingen me om het ontbijt echt feestelijk te maken. Daarna ging de tweeweekse kerstvakantie van start.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.