In Schouwburg Amstelveen houdt Dolf Jansen een Oudejaarsconference, speelt Top 2000 live hits, is er een kerstshow van Roué Verveer en kan men ook kerst vieren met Dennis van Aarssen. Allemaal rond de feestdagen dus.

Dennis van Aarssen speelt ‘Het is de Mooiste Tijd van het Jaar’.

Maar men kan op woensdag 21 december met de Top 2000 live meezingen met de grootste hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire uit de ‘lijst der lijsten’. Een dag later, dus donderdag 22 december maakt het theater het podium vrij voor de Oudejaars van Dolf Jansen. Tegenwoordig vinden we het heel gewoon dat alles binnen 10 minuten (!) bij ons thuis wordt gebracht: chips, bananen, ketamine. In zijn 34e Oudejaarsconference maakt Dolf op in 100 minuten (!) chocola van een jaar dat begon met een lockdown en via oorlog uitkwam bij een slutty summer 2.0.

Bigband

Dennis van Aarssen & Bigband zorgt op vrijdag 23 december voor een swingende kerst met zijn eigen Big Band. Met kerst-hits van o.a. Bing Crosby, Jamie Cullum en Frank Sinatra. En zaterdag 24 december is er de kerstshow van Roué Verveer, vol comedy, zang, dans, mooie verhalen, de geweldige HAYP live band én een gast-comedian.

Bekijk de complete theateragenda op www.schouwburgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.