Voor wie het thuis koud heeft, wegens te dure energievoorziening biedt welzijnsorganisatie Participe Amstelland nu warmte aan. Die kan men vinden in de wijkcentra, zegt Participe. De organisatie sluit aan bij de actie’Warme Kamers’van het Leger des Heils.

Die zijn dus als warme kamers. Participe beheert de wijkcentra in Amstelveen.

Warme plek

Daar kunnen mensen in de koude maanden warm zitten en tóch besparen op hun energierekening, is de redenering. Ze sluiten hierbij aan bij’Warme Kamers’, een initiatief van het Leger des Heils. Het doel is dat iedereen in de buurt een warme plek heeft waar hij of zij naartoe kan. ‘De deuren van de wijkcentra staan uiteraard altijd al voor iedereen open, maar Participe wil dat inwoners zich nu extra welkom voelen’, zegt de organisatie. ‘Om te studeren, een spelletje te spelen met je kind of gewoon een boek te lezen.’ Een consumptie is niet verplicht en op verschillende locaties staan voor bezoekers ook gratis koffie en thee klaar en voor een klein bedrag soep. Kijk voor meer informatie en locaties op: www.participe-amstelland.nu/warme-kamers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.