Tot en met 8 januari is De Berenparade weer te zien in Stadshart Amstelveen. De berenfamilie bestaat uit veertien metershoge verlichte beren verspreid door het gehele winkelcentrum.

Elke beer vertegenwoordigt een beroep: Van bouwvakker tot brandweer en van dokter tot schoonmaker.

Stichting KiKa

In het Binnenhof kan men op de foto met een deel van de berenfamilie. Zelfs de metershoge beer die jarenlang in het winkelcentrum stond, is terug in een mini-versie. Ook is dit jaar het prentenboek ‘Een beregoede nacht’ te koop, over mascotte Sammie. Het boek is voor € 7,50 verkrijgbaar bij de receptie van het winkelcentrum, boekhandel Libris Venstra en Stadscafé de Pannenkoek. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Stichting KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Bezoekers kunnen op zondag 11 december van 10.30 tot 11.00 uur langskomen bij Stadscafé de Pannenkoek voor een gratis voorleessessie van het prentenboek. Voor meer informatie zie:www.stadshartamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.