Zondag 20 november geeft het Chimaeratrio in de Kruiskerk aan de Van der Veerelaan 30a een concert om 12.00 uur.

Het trio speelt klassieke muziek en bestaat uit klarinettist Annemiek de Bruin, cellist Irene Kok en pianist Laurens de Man.

Idioom

Drie heel verschillende instrumenten dus, met elk hun eigen ‘idioom’ en dat maakt de klank die ze samen maken boeiend. In dit concert spelen de drie een programma met twee hoogromantische werken (van Emil Hartmann en Felix Mendelssohn) waar een frisse Scandinavische wind doorheen waait (Per Nørgård): spannende contrasten. Chimaera geeft daarom dit concert het motto ‘Der er et yndigt land’(Er is een lieflijk land) me, de beginregel van het Deense volkslied. Het concert is vrij toegankelijk, maar na afloop wordt uw gift zeer op prijs gesteld; men maakt er klassieke concerten in de Kruiskerk me mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.