Cabaretier Micha Wertheim speelt opdonderdag 17 novemberin Schouwburg Amstelveen zijn theaterprogramma Voor heel even en een dag later, vrijdag18 november, is de musical Kruimeltje er te zien voor iedereen die ouder is dan 6 jaar.

Die laatste voorstelling begint trouwens al om 19.00 uur.

Geen idee

Wertheim zegt ‘geen idee’ te hebben gehad toen hij aan de voorstelling begon. “Maar dat was natuurlijk pas het begin. Want ieder idee neemt een hele lading me. Tegenwerken heeft geen zin. Luisteren en meebewegen is het enige dat erop zit.”

Kruimeltje

‘Kruimetje‘ is een musical over het bekende Oer-Hollandse straatjochie. Een ondeugende straatjongen van 10 jaar, helemaal alleen, zoekt naar zijn vader en moeder. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend door de straten. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag me op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing als hij ontdekt dat zijn vader en Wilkes oude jeugdvrienden blijken te zijn geweest. Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Een heerlijke feel-good familiemusical gebaseerd op de klassieker van Chris van Abcoude. Met Meet &Greet na afloop in de foyer. Bekijk de complete theateragenda op www.schoubwurgamstelveen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.